Expresii
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

When UI set to none, or dot, I cannot draw a line. any other UI setting work fine.

Post new topic   Reply to topic

Go down

When UI set to none, or dot, I cannot draw a line. any other UI setting work fine. Empty When UI set to none, or dot, I cannot draw a line. any other UI setting work fine.

Post  unmatic Mon 05 Apr 2021, 8:56 am

Hey I guess its all explained in the title.
Just started happening.
Is there a fix?

Ill attach a video. Note: all strokes motions are the same. the dots appear from the same brush motion as the strokes. Which is the problem.
You can see more clearly right at the start where my mouse cursor is still visible before I enter the app properly.

Thanks

Tim

Edit: Wont let me upload a video here. Doesnt get past 1% on the 4mb mp4.

Uploaded to youtube: https://youtu.be/DLi4Phc2woM


Last edited by unmatic on Mon 05 Apr 2021, 9:00 am; edited 1 time in total (Reason for editing : vid didnt upload)

unmatic

Posts : 5
Join date : 2021-01-22

Back to top Go down

When UI set to none, or dot, I cannot draw a line. any other UI setting work fine. Empty Re: When UI set to none, or dot, I cannot draw a line. any other UI setting work fine.

Post  Admin Mon 05 Apr 2021, 7:39 pm

Thanks for your report and sorry about the bug!

Yes, I also discovered that, and it's already fixed in version 2021.03.024 (a beta version), which you can get it from using update Server 2, as shown here:
https://expresii.forumotion.net/t314-each-brush-stroke-darkens-paint

Admin
Admin
Admin

Posts : 802
Join date : 2012-12-31

https://expresii.forumotion.net

Back to top Go down

When UI set to none, or dot, I cannot draw a line. any other UI setting work fine. Empty Re: When UI set to none, or dot, I cannot draw a line. any other UI setting work fine.

Post  unmatic Wed 07 Apr 2021, 11:16 am

Hey thanks.

Just tried that. Selecting server 2 and hitting update.
It said 'your copy is up to date'
I restarted but the issue remains.

Is there an extra step I'm missing?

unmatic

Posts : 5
Join date : 2021-01-22

Back to top Go down

When UI set to none, or dot, I cannot draw a line. any other UI setting work fine. Empty Re: When UI set to none, or dot, I cannot draw a line. any other UI setting work fine.

Post  Admin Wed 07 Apr 2021, 3:42 pm

Are you using the 32-bit version of Expresii?
I didn't upload the update for 32-bit. That might explain why you didn't get the update.
Admin
Admin
Admin

Posts : 802
Join date : 2012-12-31

https://expresii.forumotion.net

Back to top Go down

When UI set to none, or dot, I cannot draw a line. any other UI setting work fine. Empty Re: When UI set to none, or dot, I cannot draw a line. any other UI setting work fine.

Post  unmatic Wed 07 Apr 2021, 3:52 pm

Solved.
Uninstalled 32bit version.
Installed 64bit version.
Updated to server 2 option.


Thanks

unmatic

Posts : 5
Join date : 2021-01-22

Back to top Go down

When UI set to none, or dot, I cannot draw a line. any other UI setting work fine. Empty Re: When UI set to none, or dot, I cannot draw a line. any other UI setting work fine.

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


Post new topic   Reply to topic
 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum